Другите за нас

24-РИ ПРОЛЕТЕН ЛАГЕР 2020г. 12.04.-18.04.2020г. “Live to fight , fight to live”


          „ ABC FIGHT CLUB” организира пролетен лагер, на който ще се наблегне на спаринг подготовката, спортния режим и технико –тактическата методика.  Лагера е насочен към всички трениращи таекуон-до и кик бокс и тяхната  психическа подготовка и мотивация в единоборствата. Тренировките са разнообразни и обхващат всички аспекти на човешкото поведение. Менюто  е подбрано с грижа към  здравословното хранене за  спортисти и подрастващи.  Тренировкте ще бъдат и  на открито, участниците ще могат да развият следващото стъпало в своите психически и физически качества, както и да се уверят в своите възможности .

За вас ще се грижи екип от мулти- квалифицирани треньори с доказани  резултати на световно ниво, специалисти по таекуон-до,  кикбокс, бокс ,савате , хапкидо, кумдо

 

 

 

Това  изключително събитие ще се проведе в „Тера комплекс” който се намира в подножието на величествената Пирин планина част от Световното природно наследство на ЮНЕСКО .Хотелът предлага отлично обзаведени просторни стаи и апартаменти за семейства разпределени в четири отделни сгради ,живописна гледка към Пирин планина и голф игрище създадено по проект на професионални британски голфър Ян Ууснам. Комплексът предлага също ресторант ,лоби бар със зала за игри, детски кът ,модерна релакс зона, отопляем закрит басейн ,джакузи, парна баня, сауна и фитнес.

Деца 8 годишна възраст (родени през 2012,2013.......г.) задължително трябва да бъдат с придружител !

СПЕСТЕТЕ 20%  С РАННО ЗАПИСВАНЕ до 17.02.2020г. с внасяне на 50% от сумата. За по вече информация може да се консултирате с треньорите на групите.


Публикувана на: 2020-02-10 13:15:41 ч.