Другите за нас

Спестете 20% с ранно записване за 24-ти пролетен лагер 12.04.-18.04.2020г.


Спестете 20% с ранно записване за пролетен лагер ABC FIGHT CLUB като внесете 50% от сумата до 17.02.2020г. и си осигурете уникално преживяване , влезте във форма, запознайте се с основата на техниките  на ударите с ръце и крака, задълбочете познанията си и развйте уменията си.Целта на тренировките по време на лагера е да създаде солидна психофизична структура чрез интензивна тренировка , да ви даде инструмент за фокусиране и дисциплина и насочване на усилията към постигане на вашите цели.
За вас ще се грижи екип от мулти- квалифицирани треньори с доказани  резултати на световно ниво, специалисти по кикбокс, бокс ,савате ,таекуон-до, хапкидо и кумдо.

Това е изключително събитие ще се проведе в „Тера комплекс” който се намира в подножието на величествената Пирин планина част от Световното природно наследство на ЮНЕСКО .Хотелът предлага отлично обзаведени просторни стаи и апартаменти за семейства разпределени в четири отделни сгради ,живописна гледка към Пирин планина и голф игрище създадено по проект на професионални британски голфа Ян Ууснам. Комплексът предлага също ресторант ,лоби бар със зала за игри, детски кът ,модерна релакс зона, отопляем закрит басейн ,джакузи, парна баня, сауна и фитнес.

Деца 8 годишна възраст (родени през 2012,2013.......г.) задължително трябва да бъдат с придружител !

 За по вече информация може да се консултирате с инструкторите на групите или на www.abcfight.com



Публикувана на: 2020-02-12 16:58:51 ч.